Vaste planten

"Goede en sterke vaste planten"

Goede en sterke vaste planten, én een goed advies is nog nauwelijks ergens te vinden. Bij ons is dat geen enkel probleem. Huyskweker Stouten kan bijna alle vaste planten leveren. Of het nu bodembedekkers zijn of klimplanten of juist hele oude rassen, bij ons kunt u er voor terecht! We hebben een bijzonder breed assortiment staan wat met de seizoenen meebeweegt. U kunt op deze manier een tuin creëren waar altijd iets bloeit en varieert van kleur. Zoekt u iets wat we niet hebben staan kunnen wij u daar aan helpen.

 
Daarbij geven wij u een kundig advies hoe u het beste uw tuin kan inplanten maar ook hoe u het beste de planten verzorgt, dit is belangrijk voor de groei en de bloei van uw planten. Ook geven wij advies hoe u de tuin kan inrichten, we helpen u daarbij met een schets en zoeken mooie planten, voor een tuin die bij u past! Dus zoekt u een speciale vaste plant, of wilt u uw tuin (opnieuw) inrichten? Bij Huyskweker Stouten bent u op hét adres voor goede beplanting, én een goed advies. Neem vrijblijvend contact met ons op en bezoek onze kwekerij!

Groen voor bedrijven

Huyskweker Stouten is gespecialiseerd in beplanting voor bij uw bedrijf. We hebben een uitgebreid assortiment aan beplanting voor uw bedrijf, wat heel belangrijk is. Een groene werkomgeving voor uw personeel geeft rust en een positieve werksfeer. Wij geven u een kundig advies voor het beplanten van grond rondom uw bedrijf. 

Ook als u een winkel heeft is groen zeer interessant. Wat is er nu positiever dan dat uw klanten de vogeltjes hoor fluiten! Omdat wij onze beplanting vers van de kweker hebben kunnen wij u mooie, sterke en prijsscherpe planten, bomen, kant en klaar hagen, grassen, vaste planten, struiken e.d. leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op!