Nieuws

Multikraft

Nieuws van de Huyskweker:

Als kweker gebruiken wij sinds vorig jaar MULTIKRAFT voor de opkweek van onze planten. Omdat wij zeer tevreden zijn over dit middel hebben we ervoor gekozen om dit ook te gaan verkopen, zodat onze Thuyskwekers er thuis verder mee kunnen gaan. MULTIKRAFT is geen vervanger van de uiterst belangrijke voeding maar is een extra vitamine voor de planten. Het is gemaakt van plantenextracten en bevat micro-organismen die gunstig zijn voor de groei van het gewas en het resistenter maken tegen ziekten en plagen zoals bijvoorbeeld meeldauw.

Bij het gebruik van MULTIKRAFT krijgt u meer bloei in al uw planten, zowel in uw bakken als in de tuin en moestuin. U kunt het ook gebruiken voor uw fruit, bomen en struiken. Het levert sterkere vruchten op met een betere houdbaarheid en is niet schadelijk voor mens en dier.

 

MULTIKRAFT is samen te gebruiken met de groene voeding. Door het gebruik van MULTIKRAFT hoeft u (bijna) geen beschermingsmiddelen te gebruiken en draagt u uw steentje bij aan een schonere bodem, lucht en leefomgeving. 

We hebben drie verschillende varianten:

MULTIKRAFT FLOWERS:

2 dopjes op 1 liter water en dan 1 keer in de 8 dagen. Deze oplossing kunt u over al uw (zomer)bloemen, bomen, planten, heesters en struiken nevelen. Dit voor een sterkere plant en langere bloeiperiode van een bloem. U heeft ook minder last van schadelijke insecten zoals bijvoorbeeld: luizen, witte vlieg, rupsen, spint etc.

 

MULTIKRAFT PLANTS:

2 dopjes op 1 liter water en dan 1 keer in de 8 dagen. Deze oplossing kunt u het beste gebruiken voor uw groenten en fruit. Zeker voor een resistente plant en houdbaarheid van het fruit, de groenten en de vruchten, én u heeft minder last van schadelijke insecten zoals bijvoorbeeld: luizen, witte vlieg, rupsen, spint etc.

 

MULTIKRAFT ROOTS:

1 dopje op 10 liter water meegieten in uw bak of in de tuin 1 keer in de 8 dagen. Door het gebruik van ROOTS krijgen uw planten ontzettende sterke wortels, en hierdoor word uw plant van binnen-uit sterk.

 

Kortom: succes gegarandeerd!

Terraspot

Terraspot met waterreservoir.

Nieuw bij huyskweker!

In leuke kleuren verkrijgbaar.

 

Nieuwe zomermengels

Wij hebben een aantal vernieuwde bloemenmengsels!

Nieuw in het assortiment CANDY!

Bestel nu vast je bloembakken met zomerbeplanting online!

Sedum

Vergroen uw dak en leefomgeving met Sedumdak cassettes. Een sedumdak heeft vele voordelen zoals een betere isolatie van uw gebouw, in de zomer is het koeler en in de winter is het warmer.

Vaste planten

Goede en sterke vaste planten, én een goed advies is nog nauwelijks ergens te vinden. Bij ons is dat geen enkel probleem.

Zomerbeplanting

Voor kleur in de zomermaanden zijn zomerbloeiende planten ideaal. Zomerbloeiers doen wat hun naam al beloofd: de hele zomer bloeien deze planten met kleurrijke bloemen

Winterbeplanting

Ja, het wordt winter, maar dat wil niet zeggen dat je niet kan genieten van kleurrijke plantenbakken! Er zijn tal van planten die net wanneer het koud wordt zich van hun prachtigste kant laten zien.

× Stel u vraag via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday