Balkon en terrasbakken

Onze balkon en terrasbakken zijn door Huyskweker ontwikkeld. De plantenbak maakt het u makkelijk om een lang seizoen te genieten van de mooiste bloemen. Door het slimme waterreservoir nemen de planten zelf precies zoveel water op als ze nodig hebben voor hun weelderige bloei. U hoeft alleen maar regelmatig water te geven en af en toe een schepje speciale Huyskweker plantenvoeding toe te voegen.​

Opkweekservice

Een geplande bestel en omruilservice. Wilt u een flowermaxx terrasbak of een vertimaxxx balkon bak bij ons bestellen. U kunt het online regelen. Hebt u al van deze bakken bij ons gekocht? En wilt u ze opnieuw laten vullen? Ook dat kunt u online regelen.

Waterreservoir

Onze balkon en terrasbakken zijn door Huyskweker ontwikkeld. De plantenbak maakt het u makkelijk om een lang seizoen te genieten van de mooiste bloemen. Door het slimme waterreservoir nemen de planten zelf precies zoveel water op als ze nodig hebben voor hun weelderige bloei. U hoeft alleen maar regelmatig water te geven en af en toe een schepje speciale Huyskweker plantenvoeding toe te voegen.

Flowermaxx

Lengte: 41cm
Breedte: 41cm
Hoogte: 44cm
Potgrond: 30L
Water: 14L

Vertimaxx - balkonbak 90cm

Lengte: 90cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 23cm
Potgrond: 21L
Water: 13L

Vertimaxx - balkonbak 60cm

Lengte: 60cm
Breedte: 22cm
Hoogte: 23cm
Potgrond: 13L
Water: 8L

Omruilservice

Voor ronde potten

De omruilservice is bedoeld voor de ronde potten. De optimaxx en de megamaxx. U koopt bij ons een compleet gevulde pot en brengt hem volgend jaar weer terug.

Inruilmuntje t.w.v. 4 euro

U levert de pot en ontvangt van ons een muntje. In de kas zoekt u een nieuwe compleet gevulde optimaxx/megamaxx hangpot uit en bij het inleveren van het muntje ontvangt 4,- korting.

Aanschaf

Op de aanschaf van een compleet gevulde pot kunt u 1 muntje inleveren. Zorg dat de pot heel en schoon met rooster en hanger ingeleverd wordt.

Megamaxx - hangingbasket 37 cm

Doorsnee bovenkant: 37 cm
Doorsnee onderkant: 22,5 cm
Hoogte: 25,2 cm 
Potgrond: 13 liter
Water: 3 liter

Optimaxx - hangingbasket 27cm

Doorsnee: 27 cm
Hoogte: 21,5 cm
Potgrond: 6 liter
Water: 2 liter

Een keertje in de kwekerij op bezoek?

× Stel u vraag via WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday